De kaart waarmee iedereen bespaart!

Goede doelen

De A+ Kaart is er voor iedereen! Het is een initiatief waarvan iedere Apeldoorner kan en mag profiteren. Dit geldt voor zowel consumenten als bedrijven en winkeliers. Hierbij willen wij ook maatschappelijke organisaties niet uit het oog verliezen. Om deze reden steunt de A+ Kaart ook een aantal goede doelen die mensen helpen met problemen die veel verder gaan dan geld, voordeel en besparingen. Van iédere A+ Kaart die in omloop is, zal iédere maand € 1,50 worden gedoneerd aan goede doelen. Zie hieronder het drietal goede doelen voor het komende jaar. 

Bezoek de website van Stichting Doneren & Transplanteren

Doneren en transplanteren

Ondanks alle harde cijfers en informatieverspreiding is er in Nederland nog steeds een flink tekort aan donororganen. Stichting "Doneren & Transplanteren" heeft als doel zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de mogelijkheden rondom doneren om het aantal wachtenden te reduceren. In Nederland zijn er ruim 10.000 mensen die leven met een donornier. Zo ook Nicole, die samen met haar donor Belinda deze stichting heeft opgericht.

Bezoek de website van New Day Impact!

New day impact

New Day Impact is een Apeldoornse organisatie voor ontwikkelingssamenwerking. Met projecten in Brazilië, Albanië en Kosovo ondersteunt de stichting mensen in nood met programma's en (bouw)projecten op het gebied van welzijn, zorg en educatie. New Day Impact stelt zich daarnaast ten doel om mensen te bewegen om zelf ook in beweging te komen voor anderen, op welke manier dan ook. Beide goede doelen die wij samen met u als pashouder graag steunen!

Bezoek de website van TJOMMIE

Tjommie

Ieder kind verdient een kans om iets van zijn of haar leven te maken. Wij geloven dat we een verschil kunnen maken voor kwetsbare kinderen in Zuid-Afrika. De TJOMMIE Foundation financiert projecten die hen steun geven. Zodat zij meer grip krijgen op hun leven en uit de vicieuze cirkel van armoede kunnen stappen.

 

 

 

Login

Nog geen lid?

Wachtwoord vergeten?

×