De kaart waarmee iedereen bespaart!

PARTNERS

Terug
Vintake Wijn Op Maat
Bekijk uw voordeel

olaf@vintake.nl

0653388428

www.vintake.nl

Vintake Wijn Op Maat

De juiste wijn, op de juiste plaats, voor de juiste prijs!

Vintake is een persoonlijk wijnconcept, vindt precies de juiste wijn die bij je past en doet dit vanuit een op maat gemaakt klantprofiel door een vrijblijvende intake bij gepassioneerde sommeliers. Doel is om je wijnplezier te verhogen met wijnen van betere kwaliteit. Wij werken zonder assortiment, gaan selectief op zoek bij onze aangesloten specialisten en vinden zo de juiste wijn, voor de juiste plaats, uiteraard voor de juiste prijs. Onze voorliefde voor wijnen met karakter, kwaliteit en exclusiviteit schijnt door in de keuzes die wij voor u maken. Van het dagelijkse glaasje tot La Tâche. Iedere wijnliefhebber is bij Vintake aan het juiste adres!

 ACTIE

Koop 3 flessen wijn en krijg 1 fles zomerse Sauvignon Blanc uit Nieuw Zeeland van Vintake cadeau, op vertoon van de A+Kaart!

Hoe werkt het?

Maak per mail, telefonisch of via WhatsApp een afspraak om 3 flessen wijn op te halen bij ons kantoor in het centrum van Apeldoorn (PWA Laan 421 / Vloer55).  Wij brengen vervolgens jouw persoonlijke smaak in kaart d.m.v. onze vrijblijvende intake. Aansluitend zoeken we samen 3 leuke flessen wijn uit die bij jouw smaak en budget passen. Een extra lekker flesje zomerse Sauvignon Blanc uit Nieuw Zeeland krijg je dan gratis van ons mee! Vanaf €21,- heb je met de Akaart al 4 flessen wijn van Vintake!

www.vintake.nl / info@vintake.nl / 0653388428 / 0652691364


Meer Partners

 • WAXX Kappers WAXX Kappers

  WAXX Kappers

  Love is in the hair!

 • Run2Day Apeldoorn Run2Day Apeldoorn

  Run2Day Apeldoorn

  Verwelkomt alle hardlopers van de Veluwe in de grootste, beste en mooiste hardloopzaak in de regio!

 • Tempelman Exclusive Tempelman Exclusive

  Tempelman Exclusive

  Met trots dé herenmodezaak voor de exclusieve merken, waaronder Burberry Brit, Emporio Armani EA7, Canada Goose!

Login

Nog geen lid?

Wachtwoord vergeten?

×