De kaart waarmee iedereen bespaart!

PARTNERS

Terug
Vintake Wijn Op Maat
Bekijk uw voordeel

olaf@vintake.nl

0653388428

www.vintake.nl

Vintake Wijn Op Maat

De juiste wijn, op de juiste plaats, voor de juiste prijs!

Vintake is een persoonlijk wijnconcept, vindt precies de juiste wijn die bij je past en doet dit vanuit een op maat gemaakt klantprofiel door een vrijblijvende intake bij gepassioneerde sommeliers. Doel is om je wijnplezier te verhogen met wijnen van betere kwaliteit. Wij werken zonder assortiment, gaan selectief op zoek bij onze aangesloten specialisten en vinden zo de juiste wijn, voor de juiste plaats, uiteraard voor de juiste prijs. Onze voorliefde voor wijnen met karakter, kwaliteit en exclusiviteit schijnt door in de keuzes die wij voor u maken. Van het dagelijkse glaasje tot La Tâche. Iedere wijnliefhebber is bij Vintake aan het juiste adres!

 ACTIE

Koop 3 flessen wijn en krijg 1 fles zomerse Sauvignon Blanc uit Nieuw Zeeland van Vintake cadeau, op vertoon van de A+Kaart!

Hoe werkt het?

Maak per mail, telefonisch of via WhatsApp een afspraak om 3 flessen wijn op te halen bij ons kantoor in het centrum van Apeldoorn (PWA Laan 421 / Vloer55).  Wij brengen vervolgens jouw persoonlijke smaak in kaart d.m.v. onze vrijblijvende intake. Aansluitend zoeken we samen 3 leuke flessen wijn uit die bij jouw smaak en budget passen. Een extra lekker flesje zomerse Sauvignon Blanc uit Nieuw Zeeland krijg je dan gratis van ons mee! Vanaf €21,- heb je met de Akaart al 4 flessen wijn van Vintake!

www.vintake.nl / info@vintake.nl / 0653388428 / 0652691364


Meer Partners

 • Taxi het loo! Taxi het loo!

  Taxi het Loo

  Taxi Het loo is een erkend en bekend taxibedrijf gevestigd in apeldoorn.

 • Reinders Administraties Reinders Administraties

  Reinders Administratie B.V.

  Financiële administratie is onze expertise en wij helpen je graag.

 • Oxener Oxener

  oxener

  De naam ‘Oxener’ staat gelijk aan pure passie voor schoenen.

Login

Nog geen lid?

Wachtwoord vergeten?

×