De kaart waarmee iedereen bespaart!

PARTNERS

Terug

Service Select

Ontzorgt u als A+ Kaart klant kosteloos!

Service Select BV is een onderneming die voor haar klanten o.a. de overstap regelt naar een energiemaatschappij die naast een zeer scherp tarief, ook gunstige voorwaarden heeft en daarnaarst een goede klantbeoordeling bevat.

Service Select BV werkt met alle grote energie, telecom en verzekeringsmaatschappijnen in Nederland waardoor iedere klant vrij is en ook blijft in haar product keuze. Door een onafhankelijke opstelling en advisering heeft de klant naast een eerlijk advies ook een goed vergelijk tussen prijs, kwaliteit en mogelijkheden. Door de onafhankelijke positie kan Service Select BV u als klant ook op langere termijn tevreden houden door jaarlijks de goedkoopste mogelijkheden te communiceren.

 

ACTIE

De A+ Kaart voor maar €2,45 per maand? Dát kan met Service Select! Voor alle A+ Kaart leden biedt Service Select BV naast een scherp energie tarief, die een voordeel kan leveren tot wel €400,- per jaar, een BONUS betaling van €90,-, welke in 12 maandelijkse termijnen van €7,50 gestort kan worden op je rekening! 

Dat is dus dubbel voordeel!


HOE WERKT HET?

Wij van de A+ Kaart kunnen samen met jou als A+ Kaart Klant een persoonlijke energie besparingscheck doen zodat je direct weet of het aantrekkelijk voor je is. Voordeliger uit? Dan regelen wij zorgeloos voor jou, in samenwerking met Service Select de overstap naar deze energie maatschappij en ontvang jij €7,50 per maand retour op je rekening!

 Zelf je besparing berekenen? Klik dan hier!

 

 

 


Meer Partners

Login

Nog geen lid?

Wachtwoord vergeten?

×