De kaart waarmee iedereen bespaart!

PARTNERS

Terug

Service Select

Ontzorgt u als A+ Kaart klant kosteloos!

Service Select BV is een onderneming die voor haar klanten o.a. de overstap regelt naar een energiemaatschappij die naast een zeer scherp tarief, ook gunstige voorwaarden heeft en daarnaarst een goede klantbeoordeling bevat.

Service Select BV werkt met alle grote energie, telecom en verzekeringsmaatschappijnen in Nederland waardoor iedere klant vrij is en ook blijft in haar product keuze. Door een onafhankelijke opstelling en advisering heeft de klant naast een eerlijk advies ook een goed vergelijk tussen prijs, kwaliteit en mogelijkheden. Door de onafhankelijke positie kan Service Select BV u als klant ook op langere termijn tevreden houden door jaarlijks de goedkoopste mogelijkheden te communiceren.

 

ACTIE

De A+ Kaart voor maar €2,45 per maand? Dát kan met Service Select! Voor alle A+ Kaart leden biedt Service Select BV naast een scherp energie tarief, die een voordeel kan leveren tot wel €400,- per jaar, een BONUS betaling van €90,-, welke in 12 maandelijkse termijnen van €7,50 gestort kan worden op je rekening! 

Dat is dus dubbel voordeel!


HOE WERKT HET?

Wij van de A+ Kaart kunnen samen met jou als A+ Kaart Klant een persoonlijke energie besparingscheck doen zodat je direct weet of het aantrekkelijk voor je is. Voordeliger uit? Dan regelen wij zorgeloos voor jou, in samenwerking met Service Select de overstap naar deze energie maatschappij en ontvang jij €7,50 per maand retour op je rekening!

 Zelf je besparing berekenen? Klik dan hier!

 

 

 


Meer Partners

 • Vintake Wijn Op Maat Vintake Wijn Op Maat

  Vintake Wijn Op Maat

  De juiste wijn, op de juiste plaats, voor de juiste prijs!

 • Middelink Koken & Tafelen Middelink Koken & Tafelen

  Middelink koken & tafelen

  De speciaalzaak voor de kookliefhebber, zij verkopen alles om goed te kunnen koken en voor een mooi gedekte tafel!

 • Smartpower

  Bij Smartpower maak je gebruik van concurrerend lage tarieven voor uw energie. Een contract via Smartpower loopt altijd af en wordt niet automatisch verlengd!

Login

Nog geen lid?

Wachtwoord vergeten?

×