De kaart waarmee iedereen bespaart!

PARTNERS

Terug
Run2Day Apeldoorn
Bekijk uw voordeel

apeldoorn@run2day.nl

055-3015542

http://aan.run2day.nl/aan/apeldoorn/

Run2Day Apeldoorn

Verwelkomt alle hardlopers van de Veluwe in de grootste, beste en mooiste hardloopzaak in de regio!

In de Run2Day Apeldoorn winkel van maar liefst 400m2, vind je alles wat hardlopen nog leuker maakt. Het enorm uitgebreide assortiment is overzichtelijk en aantrekkelijk per merk gepresenteerd. In speciale  ruimtes in de winkel hangen de nieuwste running collecties van onder meer Nike, adidas, Saucony, ASICS en Odlo. Zelfs de meest veeleisende hardloper zal bij Run2Day Apeldoorn vinden wat hij of zij zoekt.

Net als in alle andere 26 Run2Day vestigingen kun je bij Run2Day Apeldoorn rekenen op gedegen hardloopadvies van enthousiaste hardlopers. Bart, Theo en hun team staan voor je klaar en maken voor de professionele loopanalyse gebruik van de beste meetapparatuur om de schoen te vinden die het meest aansluit bij jouw loopstijl. Op grote schermen in de winkel kun je je eigen loopanalyse terugkijken. Natuurlijk mag je de schoenen buiten even uitproberen. Ook worden vanuit Run2Day Apeldoorn verschillende clinics georganiseerd.

ACTIE

Op vertoon van de A+ Kaart ontvang je bij aankoop van hardloopschoenen, 2 paar hardloop sokken GRATIS ter waarde van € 35,- euro.


Meer Partners

 • Judith Schoonheidssalon Judith Schoonheidssalon

  Judith Schoonheidssalon

  Stap even uit alle drukte en neem bewust tijd voor jezelf!

 • Veluwe 65 Plus Veluwe 65 Plus

  Veluwe65Plus

  Passend werk voor enthousiaste en gemotiveerde 65-plussers die nog willen werken, in de regio Veluwe.

 • Cafe de Paris

  Grand café / eetcafé de Paris voor lunch, borrel en diner in Frans-Engelse stijl met één van de grootste terrassen in centrum Apeldoorn.

Login

Nog geen lid?

Wachtwoord vergeten?

×