De kaart waarmee iedereen bespaart!

PARTNERS

Terug

Mondhygiënist Tieneke Wulferink

Een schoon gebit geeft een fijn gevoel, Tieneke Wulferink draagt hier graag aan mee!

Tieneke Wulferink is afgestudeerd in 1996 aan de KUN in Nijmegen, nu Radboud Universiteit. Van 2000 tot 2011 werkzaam bij Mondhygiënistenpraktijk Probet.  Haar werk als mondhygiëniste is een passie en dit voert ze dan ook iedere dag met veel plezier uit. De tandvleesbehandelingen zijn soms pijnlijk en Tieneke streeft dan ook naar een zo pijnloos mogelijke behandeling. Ze maakt onder andere gebruik van een zoutstraler bij de gebitsreiniging, dit is een mooie behandelmethode en niet pijnlijk.  Tieneke boekt goede resultaten bij de behandelingen van tandvlees problemen (parodontitis) en kan u indien nodig goed begeleiden richting een orthodontist, implantoloog of parodontoloog door haar nauwe samenwerking met deze specialisten. Verder vind Tieneke het uiterlijk van uw gebit ook belangrijk. Verkleuringen of spleetjes tussen de tanden kunnen jezelf in de weg zitten om breed uit te lachen. Dat is jammer want ook hier kan Tieneke Wulferink als mondhygiëniste voor u iets betekenen. 
Tieneke heeft veel ervaring met het behandelen van angst patiënten. Het streven is naar een goede behandeling zonder narcose of een roesje.

Ook graag een schoon gebit? Maak dan HIER uw afspraak!

ACTIE

Ontvang bij je behandeling een GRATIS interdentale reinigingsset met tandpasta Oral Pro Expert of Vitis whitening cadeau!


Meer Partners

Login

Nog geen lid?

Wachtwoord vergeten?

×