De kaart waarmee iedereen bespaart!

PARTNERS

Terug

Michilsen Wonen

Wonen á la carte!

Bij Michilsen Wonen kun je terecht voor alles wat met interieur te maken heeft. Wil je je onderscheiden, betrek je een nieuwe woning of wil je gewoon iets anders in je huis? Alles is bij Michilsen Wonen mogelijk. Ze helpen je je woonwensen op vakkundige wijze te vertalen naar een reëel plan dat past bij ieder budget. De uitvoering van je interieurplan is bij Michilsen Wonen in vertrouwende handen. Daarbij is Maatwerk de standaard. Michilsen Wonen beschikt over een eigen meubelmakerij waar o.a. kasten en tafels op maat gemaakt worden door professionele en ervaren meubelmakers. Zij zorgen ervoor dat je volledig ontlast wordt, van het eerste ontwerp tot aan de styling van je interieur.

Naast deze specifieke interieur mogelijkheden, vind je alles voor mooi wonen in de sfeervolle woonwinkel: trendy lifestyle meubelen, bekleding van vloer, raam en wanden en nog veel meer! Ben je op zoek naar betaalbare, exclusieve meubelen en/of accessoires in moderne, landelijke of klassieke stijl? Kom dan langs in de woonwinkel aan de Molenstraat te Apeldoorn.

 

WINTER ACTIES

1. 20% Korting op VT Wonen verlichting*
    * geldig op de huidige collectie dus op = op!

2. €10,- Cadeau op  bont* en vachten, bij besteding vanaf €35,- 

* Met uitzondering van konijnen bontjes


Meer Partners

 • Veluwe 65 Plus Veluwe 65 Plus

  Veluwe65Plus

  Passend werk voor enthousiaste en gemotiveerde 65-plussers die nog willen werken, in de regio Veluwe.

 • Martins Brasserie en Wijnbar Martins Brasserie en Wijnbar

  Martins

  Dé Brasserie/ Wijnbar van Apeldoorn!

 • Spicebrush de Proeverij

  Spicebrush, aan het Marktplein in het centrum van Apeldoorn. Hét concept waarbij proeven en smaakbeleving centraal staan!

Login

Nog geen lid?

Wachtwoord vergeten?

×