De kaart waarmee iedereen bespaart!

PARTNERS

Terug
Autoverhuur Bultman
Bekijk uw voordeel

reserveringen@bultman.nl

055-5214888

www.bultman.nl

Autverhuur Bultman

Een echt Apeldoorns familiebedrijf gespecialiseerd in verhuur van mobiliteit.

Autoverhuur Bultman (Autoverhuurder van het jaar 2009) is een 92-jaar jong echt Apeldoorns familiebedrijf gespecialiseerd in verhuur van mobiliteit. Het is met een keuze uit een wagenpark van ruim 200 eenheden, een zeer duidelijke speler in de markt!
Autoverhuur Bultman is gevestigd in Apeldoorn, Deventer, Drachten, Emmeloord, Harderwijk en Zwolle. Daarnaast werken wij met agenten in Groningen, Assen, Lochem en Zutphen. Door deze samenwerking heeft Autoverhuur Bultman 10 verkooppunten en heeft de klant de mogelijkheid de auto's op een andere vestiging terug te brengen. In Apeldoorn doet Bultman niet alleen verhuur, maar heeft zij ook een werkplaats met een zeer ervaren en professioneel onderhoudsteam waar je je eigen auto kan aanbieden voor een APK en onderhoud tegen zeer aantrekkelijke prijzen. 
Door de samenwerking met ' s werelds grootste autoverhuurder Hertz kan in elke vestiging van Bultman, Hertz personenwagens verhuurd worden en heeft u ruime keuze. 


Op vertoon van de A+ Kaart ontvang je 1 dag GRATIS kilometers bij huur van een huurauto, personenbus of Bedrijfswagen!


Meer Partners

 • Smartpower

  Bij Smartpower maak je gebruik van concurrerend lage tarieven voor uw energie. Een contract via Smartpower loopt altijd af en wordt niet automatisch verlengd!

 • Heiwegen Mode Heiwegen Mode

  Heiwegen Mode

  Mannen mode voor jong, oud, modern, klassiek, klein of hele grote maten.

 • McDonald's McDonald's

  McDonalds

  Het streven naar kwaliteit in alle facetten van de bedrijfsvoering staat centraal.

Login

Nog geen lid?

Wachtwoord vergeten?

×