De kaart waarmee iedereen bespaart!

PARTNERS

Terug
Ariane Inden Beauty Store en Salons Apeldoorn
Bekijk uw voordeel

ai.apeldoorn@gmail.com

055 8200990

www.arianeinden.com

Ariane Inden Beauty Store & Salons Apeldoorn

Een luxe omgeving, waar u o.a. kunt genieten van beauty behandelingen en workshops.

Ariane Inden huidverzorging, make-up en parfums worden verkocht in speciale Ariane Inden Beauty Stores met salons. In een luxe omgeving, waar u kunt genieten van anti ageing schoonheidsbehandelingen, beauty schools en make-up workshops. Sinds 2013 zit Ariane Inden ook in Apeldoorn, aan de Beekstraat 5!

Al 20 jaar is Ariane Inden het merk in het luxere segment dat heel natuur- en milieu vriendelijk is, geen dierlijke grondstoffen gebruikt en niet test op dieren, de verpakkingen zijn 100% recyclebaar en multifunctioneel, en het merk werkt met de beste veelal natuurlijke ingrediënten op natuurlijke basis voor het meest optimale resultaat. Ariane Inden is vooruitstrevend en werkt met de meest innoverende en vernieuwende grondstoffen, afkomstig uit de beste laboratoria in Europa en de VS. 

In de winkel en salon wordt gewerkt op basis van 48 verschillende huidtypes. Dit voor het beste resultaat voor een mooie huid. Na een bezoek aan de salon voelt u zich mooier, zelfverzekerder en daardoor succesvoller dan ooit!

 

ACTIE! 

Gratis een cadeaubon  t.w.v. €5, te besteden op alle producten en behandelingen.  (Met uitzondering van de Striplac producten en niet inwisselbaar voor geld).

Geldig t/m 30 juni 2015. 


Meer Partners

Login

Nog geen lid?

Wachtwoord vergeten?

×