De kaart waarmee iedereen bespaart!

Nieuws

Terug

Harde cijfers met behulp van calculator

Met de A+ Kaart op zak krijg je bij tientallen Apeldoornse ondernemingen allerlei GRATIS producten en diensten. Je betaalt maandelijks € 9,95 (of € 14,95) voor de kaart, maar bespaart hiermee tot wel honderden euro's!

"Wat is het addertje onder het gras?" vraagt men dan. Die is er niet! We creëren met de A+ Kaart namelijk een win-win situatie voor zowel winkeliers/bedrijven als consumenten. Voor consumenten is alles al duur genoeg, dus daar zijn mogelijkheden tot besparen meer dan welkom. Winkeliers en bedrijven hebben het op hun beurt minstens zo zwaar en zien graag veel consumenten in hun zaak verschijnen. En natuurlijk hopen ze dan dat je vaker terug komt indien je naar wens geholpen wordt, maar daar is toch niets mis mee?

Op vertoon van de A+ Kaart bij aangesloten partners, krijg je veelal ter plekke direct een gratis product of dienst van deze A+ Partner. Hierdoor kan je de kosten voor uw dagelijkse levensonderhoud fors naar beneden brengen. "Maar ik gebruik toch niet alle acties die aangeboden worden?"  wordt er vervolgens gezegd. Klopt! Daarom maken wij voor pashouders inzichtelijk welke besparing overblijft na het selecteren van de acties waar hij of zij gebruik van denkt te gaan maken.  

Er bestaat zeggen dat je veel geld kunt besparen en bewijzen dat je veel geld kunt besparen. Na wat sceptische vragen zijn wij aan de slag gegaan met het bouwen van een voordeelcalculator. Mensen die twijfelen of de A+ Kaart wel 'interessant genoeg' voor hen is, kunnen met behulp van deze calculator hun persoonlijke besparing uitrekenen bij aanschaf van de A+ Kaart. Blijkt uit de resultaten dat u de kosten voor de A+ Kaart niet terug verdient, is de keuze natuurlijk snel gemaakt. Wel zo transparant en wel zo eerlijk. De kans is echter zeer groot dat ook je vele euro's zult besparen met de A+ Kaart op zak. Reken het HIER snel uit!

Login

Nog geen lid?

Wachtwoord vergeten?

×