De kaart waarmee iedereen bespaart!

A+ Kaart cadeau

Alsjeblieft, een gratis A+ Kaart voor jou!

Het valt ons op hoe slim, snel en origineel jij bent op social media. We volgen je, zijn bijna elke dag verrast door je berichten en zien natuurlijk ook dat je een bewonderenswaardige hoeveelheid volgers hebt. Chapeau!

Jouw actieve inzet op social media is een beloning waard

Jouw inzet op social media werkt inspirerend en we willen jou daarom graag belonen met een gratis A+ Kaart als cadeau. De A+ Kaart staat voor "samenwerken & verbinden, voor én door Apeldoorn!". En in dit kader zijn wij constant op zoek naar samenwerkingspartners om deze Apeldoornse community te doen groeien en elkaar te versterken. Ons doel is om meer traffic te genereren in de winkels van ondernemers en tegelijkertijd alle inwoners van Apeldoorn tegemoet te komen met gratis weggevertjes zodat zij meer geld overhouden voor de leuke dingen in het leven.

Met de A+ Kaart profiteer je van vele gratis weggevertjes bij Apeldoornse winkels en bedrijven. Geen flutdingen, maar nuttige zaken waarmee je jouw dagelijkse bestedingen fors naar beneden brengt. Dat is dus tot wel honderden euro’s besparen, elke maand opnieuw! Op deze pagina vind je álle actuele aanbiedingen.

Enne…deze kaart is speciaal voor jou dus voor een héél jaar compleet gratis!

Je bent nergens toe verplicht en na een jaar loopt het gratis abonnement automatisch af. "Maar wat is  dan het addertje onder het gras?"  zul je misschien denken. Nogmaals, je bent nergens toe verplicht, maar wat wij hopen is natuurlijk dat je de A+ Kaart héél veel gaat gebruiken en veel voordeel gaat scoren. Tijdens die ‘voordeeltochten’ langs talloze Apeldoornse bedrijven en winkels doe jij natuurlijk de ene na de andere ervaring op. En soms kan daar zomaar ineens een leuk verhaal in zitten voor op Twitter of Facebook. 

Kortom, wij hopen simpelweg stiekem dat jij nét zo enthousiast over de A+ Kaart raak als wij en dat je dit enthousiasme gaat delen met je volgers, familie en vrienden. Hopelijk sta je open voor dit idee en je kunt mij altijd bellen als je meer wilt weten.

Wil jij die gratis A+ Kaart wel ontvangen?

  • Stuur dan een e-mail naar aanmelden@akaart.nl met daarin jouw adresgegevens en de tekst "Kom maar op met die gratis voordeelkaart!"

  • Wij sturen binnen 5 werkdagen jouw gratis A+ Kaart naar het opgegeven adres, waarna jij het komende jaar volop kunt genieten en profiteren van allerlei gratis weggevertjes. 

Vragen? Bel of mail gerust! Ik kijk met belangstelling uit naar je reactie en wens je alvast veel plezier met jouw gratis A+ Kaart! 

Met vriendelijke groet,

Frank Reinders
A+ Kaart
Tel: 06 55 39 39 11

Login

Nog geen lid?

Wachtwoord vergeten?

×